ABOUT

 

ROSSI&BLAKE is een fotografie, styling en concept studio van Rose Schildwacht en Dorian Blanke. Met een grote liefde voor kunst, mode & fotografie is ROSSI&BLAKE in 2011 ontstaan nadat Rose en Dorian beide afstudeerden aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

 

Door onze krachten te bundelen kunnen wij een totaalpakket aanbieden en hele concepten door middel van fotografie en styling visualiseren.

 

Als duo verzorgen wij totale producties, van concept, tot setdesign, art-direction, styling, fotografie en beeldbewerking voor zowel commerciele labels, als magazines en voor ieder die op zoek is naar een uniek beeld. 

 

Wij fotograferen onder andere campagnes, stills, editorials, lookbooks, social content en gifs, op gebied van mode en lifestyle. 

 

|Clients | o.a. HK Living,  H&M, HEMA,  Blake Seven, WE fashion, Triumph lingerie, Ziengs schoenen, POM Amsterdam, Linda models, Libelle gezond, Flair, Seabass swimwear, Antraciet, Marie Claire, Nouveau, Sicky Mag, contributor magazine, Women’s Health, 

 

 

 

 

                             PHOTOGRAPHY   |   STYLING   |   CONCEPTS